Відомий харків’янин вирішив продовжити кар’єру

11048

Харків'янин Олександр Гвоздик проведе наступний бій у андеркарді (спортивні матчі, зустрічі або бої, що відбуваються перед головною подією поєдинку – ред.) легендарного мексиканського чемпіона «Канело».

Український боксер, який нещодавно вирішив повернутися у ринг і провів перший бій після трирічної паузи, вирішив продовжити кар'єру.

Повідомляється, що свій наступний поєдинок 35-річний Гвоздик проведе 6 травня в андеркарді бою Сауля «Канело» Альвареса проти Джона Райдера. Поєдинок відбудеться в Мексиці.

Поки що немає інформації, хто буде суперником Гвоздика.

Нагадаємо, бронзовий призер Олімпіади-2012 у Лондоні, володар Кубка світу-2010 та чемпіон Універсіади-2013 Олександр Гвоздик на початку червня 2020 року оголосив про завершення кар'єри. На той момент в його активі було 17 перемог, з низ 14 нокаутом, у пасиві – 1 поразка. Саме після неї та пів року роздумів Гвоздик вирішив завершити кар’єру. Свій завершальний поєдинок Гвоздик провів у США у жовтні 2019 року. У ранзі володаря поясу за версією WBC він в об'єднавчому поєдинку поступився чемпіону IBF Артуру Бетербієв.

У лютому 2023 року Олександр Гвоздик провів перший бій за три з половиною роки.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: GX - Новини Харкова 

Читайте також: