Харківський боксер готовий до зухвалого виклику

8671
Екс-чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик має намір стати на якийсь час професійним футболістом.

34-річний колишній володар чемпіонського титулу за версією Всесвітньої боксерської ради висловив готовність вийти на поле у ​​формі футбольного клубу «Металіст» проти чинного чемпіона світу за версіями WBA, IBF, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усіка. Легендарний український боксер днями заявив, що візьме участь в одному матчі команди «Полісся» з Житомира у майбутньому зимовому турнірі Winter Cup 2022, що відбудеться у Туреччині. Як відомо, учасником цього турніру буде і «Металіст». Його зустріч із житомирською командою запланована на 11 лютого (початок – о 19:00 за київським часом).

«Це було б цікаво, але я погано граю у футбол. Не знаю навіть, чи не хочеться зашкваріватися. Але загалом – можливо. Я зараз в Україні і готовий прийняти такий виклик, але не кинути, бо не є великим фанатом футболу», – заявив Гвоздік.

Зазначимо, що разом із «Металістом» та «Поліссям», які грають у Першій лізі української першості, боротьбу за головний приз Winter Cup 2022 поведуть два представники української Прем'єр-ліги – «Верес» з Рівного та «Чорноморець» з Одеси. 4 лютого харків'яни зіграють з одеситами (початок – о 19:00), а 8 лютого поміряються силами з рівненською командою (початок – також о 19:00). Переможця Winter Cup 2022 буде названо за підсумками з'ясування стосунків між командами в одне коло.

Читайте також: