Під час війни спорт стає кривавим. Харківські діти просто мріяли грати в футбол

1305
Тількі разом з усім світом ми переможемо російськіх окупантів, повернемо мир та подаруємо щасливе майбутнє нашим дітям.
А ви знали? Сьогодні, 19 червня, Всесвітній день дитячого футболу!
Це свято, майбутніх послідовників Пеле, Шевченка, Марадонни, Мессі, Роналду, Бекхема, Зінедина, Яшина, Роналдо, Блохина.
Нажаль, під час війни просте бажання грати у футбол може стати загрозою...
Зокрема, 8 травня 2024 року рашисти завдали удару по шкільному стадіону в Харкові, де того часу грали діти... 
Пост повний болю саме для суду в Гаазі виставила того дня мама одного з посранених хлопців - Анна Гін.

Постраждали 3 дорослих і 4 дитини. Олег, Кирило, Іван та Артур саме були на стадіоні. Діти не мали часу сховатися... Ракети долітають до Харкова так швидко, що добігти кудись просто не вистачає часу.
Одному із хлопців відірвало ногу...
"Все, чого хотіли ці діти просто пограти в футбол. Я часто чую на різних міжнародних майданчиках, що футбол поза політикою, поза війною. Розкажіть це батькам Кирила, Івана та Артура.
І коли росія знову збреше, що знищила центр прийняття рішень, знайте, 8 травня росія вчергове знищила дитинство... Я хотів би, щоб усі, хто заводить тему про повернення російських спортсменів до будь-яких змагань, усі, хто говорять, що футбол поза війною, згадували цю історію. Футбол не поза війною. Війна знищує наш світ. І знищить, якщо ми залишимося самі в своїй боротьбі" - наголосив видатний український футболіст Андрій Шевченко (повний зміст звернення на фото).

Світ повинен бачити усі злочини рашистів. Тількі разом ми переможемо російськіх окупантів, повернемо мир та подаруємо щасливе майбутнє нашим дітям.
Фото та матеріал: відкриті джерела
Читайте також: