Війна забрала життя батька судді ФІФА із Харкова

14457

Від рук російських окупантів загинув Іван Беккер - батько колишнього помічника арбітра ФІФА Сергія Беккера. Подробиці події з'ясовуються. Про це повідомляє сайт Sport.UA.
Також повідомляється, що під час обстрілу Харкова російською армією колишній український арбітр Олександр Кран отримав тяжке поранення. Його госпіталізували до реанімації міської лікарні.
Кран працював на матчах чемпіонату України наприкінці 90-х та у 2000-х роках. Донедавна він був спостерігачем арбітражу в Українській Прем'єр-лізі.
Раніше «ГородХ» поінформував, що 38-річний футбольний суддя з Харкова Сергій Беккер восени 2018 року разом з іншими арбітрами поїхав до Греції судити матч національних збірних у рамках Ліги націй і виявився знерухомленим на лікарняному ліжку.
Довідка. Сергій Беккер народився 25 квітня 1980 року. Футболіст, арбітр. Виступав за ФК "Металіст-2", ФК "Борисфен", ПФК "Севастополь", FC "Brotzingen" (Німеччина).
Помічник арбітра ФІФА. У послужному списку – велика кількість матчів в Україні та Європі.
Також працює тренером у дитячо-юнацькому футбольному клубі "Арена" (Харків). Раніше працював дитячим тренером у ФК "Арсенал".

Читайте також: