Гонщики з Харкова знову ганяли у Полтаві (фото, відео)

6174
Триває Чемпіонат України з автомобільного спорту.


На початку липня (5-7.07) на спортивному комплексі «Лтава» у Полтаві відбувся 3 етап багатоетапного чемпіонату України з автомобільного спорту «Картинг».



У змаганнях взяли участь спортсмени з різних куточків України. Зокрема, Харків і Харківську область традиційно представили гонщики спортивно-технічного клубу "Лідер", який протягом багатьох років входить до трійки найсильніших команд України.



Юні пілоти (від 5 років) змагалися у класах машин comer micro та rotax mini, а доросліші спортсмени (16-18 років) у класах машин OK, KZ-2. До речі, міжнародний класах машин KZ-2 - це найшвидший клас машин, на яких виступають пілоти віком від 16 років. Пілоти повинні мати хорошу фізичну підготовку та реакцію, оскільки боліди можуть розвивати швидкість до 200 км/год.



За результатами змагань, брати Ілля і Олексій Гнатенко зайняли шості місця у класах Rotax-mini і Comer-micro відповідно.




Що до міжнародного класу машин KZ-2, у десятірці лідерів три позиції зайняли пілоти СТК "Лідер": перше місце посів Іванченко Владислав (ENERGY UKRAINE, Київ), друге - Муравщик Дмитро (ДЮСШ "Автомобіліст", Київ), третє - Осінний Владислав (OSA Racing), а ось представники СТК "Лідер" опинилася на четертому - Дерюга Олександр, на шостому -  Одиниця Андрій, на восьмому - Свічкар Михайло.




Колектив GX бажає команді спортивно-технічного клубу "Лідер" успішних виступів у подальших змаганнях.

А ви знали? Саме сьогодні, 19 липня, відзначають День тренера. Отож бо щиро вітаємо усіх причетних й, особисто, керівника та тренера  команди харківського спортивно-технічного клубу «Лідер» Матвія Бараника.

Фото та матеріал: Сергій Жиріхін, Наталія Бойченко, GX, СТК «Лідер»

Читайте також: