Не прогав: жителям Харкова роздадуть подарунки

1774
Акція «Fashion подіум – агенти стилю» від ТРЦ «Французький бульвар».

ТРЦ «Французький бульвар» завжди дивує своїх гостей наймасштабнішими заходами у Харкові! І цей рік не виключення. Запрошуємо Вас на найстильніше свято моди і краси «Fashion подіум – агенти стилю», що відбудеться 2 жовтня о 14:00. Тематика свята обрана завдяки виходу найочікуванішої кінопрем`єри осені – «007 Не час помирати»

На Вас чекають справжні агенти, що допоможуть підібрати стильні образи, а також показ нових колекцій від найкращих бутиків ТРЦ «Французький бульвар». Ви насолодитеся феєричною шоу-програмою, розважальними локаціями, яскравими фотозонами та розіграшем подарунків.

ТРЦ «Французький бульвар» запрошує всіх прийняти участь у грандіозній святковій акції: з 17.09.2021 по 2.10.2021 зробіть покупки в ТРЦ “Французький бульвар” на суму чеків 1000 грн. Зареєструйте чеки у адміністратора акції. 2.10.2021 о 20:00 вигравайте цінні подарунки.

Хедлайнером свята стане український танцор, хореограф, шоумен, суддя багатьох телевізійних проектів – Влад Яма!

Не пропустіть! 2 жовтня о 14:00 в ТРЦ «Французький бульвар» на Вас чекає найзахопливіша fashion-подія цієї осені «Fashion подіум – агенти стилю».

Обіцяємо, буде незабутньо!

ТРЦ «Французький бульвар» - здійснення Ваших мрій…

Читайте також: Акція: "Агенти стилю"

                               Акція: "Кілометри стилю"

Читайте також: