Харківському збанкрутілому банку продовжили термін пошуку інвесторів

7638

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) продовжив до 19 липня включно, термін відкритого конкурсу з пошуку інвесторів, зацікавлених вивести з ринку неплатоспроможного Мегабанку. Про це повідомили у пресслужбі ФГВФО.

«Продовження строків подання конкурсних пропозицій – це додатковий час для інвесторів, які вже перебувають в кімнаті даних, ухвалити рішення та сформувати конкурсну пропозицію, та додаткова можливість для інших зацікавлених інвесторів, які ще не подали заявку на допуск, взяти участь у відкритому конкурсі з виведення з ринку неплатоспроможного АТ "Мегабанк"», - йдеться у повідомленні.

Також продовжено до 12 липня можливість для інших інвесторів подати заявки на допуск у відкритому конкурсі.

Раніше "Город Х" писав, що два потенційні інвестори  Мегабанка-банкрута подали заявки на допуск до участі у відкритому конкурсі, оголошеному ФГВФО.

Нагадаємо, 21 червня 2022 року фізичним особам-клієнтам «Мегабанку»-банкрута ФГВФО почав виплачувати кошти. Куди звертатися, якщо відмовляють у виплатах – читайте тут.

2 червня 2022 року НБУ визнав «Мегабанк» неплатоспроможним, і ФГВФО з 3 червня запровадив тимчасову адміністрацію.

Раніше у ПрАТ «Харківенергозбут» заявили, що «Мегабанк» не перераховує гроші споживачів і рекомендує своїм клієнтам не платити за спожиту електроенергію через цей банк та мобільний додаток «Todobank».

 

Читайте також: