В США харьковчанина отправил в больницу местный боец (фото, видео)

10705

Сумним вийшов дебют харківського бійця Дениса Бондаря у найсильнішій ММА-лізі світу.

Харків'янин у своєму першому поєдинку під вивіскою промоції UFC, виступи в якому є мрією для багатьох у боях без правил, з'ясував стосунки з американцем Малкольмом Гордоном. Їхній поєдинок відкрив кард турніру UFC Vegas 47, який у ніч на неділю, 6 лютого, за європейським часом пройшов у Неваді (США).


У октагоні бійці провели неповні дві хвилини. Гордону вдалося провести больовий прийом проти Бондаря, який розпочав поєдинок досить активно. Прийом у американця вийшов успішним - українець був змушений капітулювати. Як виявилось, Гордон завдав харківському бійцю серйозної травми. Лікоть українця після зупинки поєдинку був не в природному становищі. Зважаючи на все, у Дениса стався перелом зі зміщенням.

З таким пошкодженням Бондар прямо з октагону був відправлений до шпиталю – привітання з перемогою Гордон приймав у октагоні вже насамоті.

Денис Бондар, який має прізвисько «Псих», провів на сьогодні в ММА 19 поєдинків, у яких здобув 16 перемог за трьох поразок. Він виступає у найлегшій ваговій категорії.