Стартував чемпіонат України з футболу. Як зіграв «Металіст 1925»

8925
Донецький «Шахтар» і харківський «Металіст 1925» зіграли внічию у матчі-відкритті сезону Української прем’єр-ліги.

Зустріч команд у стартовому турі, яка відбулася на полі НСК «Олімпійський» у Києві, голами не потішила та завершилася внічию 0:0.

На післяматчевій пресконференції головний тренера «1925-х» Валерій Кривенцов віддав належне за гру не лише своїм підопічним. Також головний тренер харків'ян подякував воїнам ЗСУ, які боронять країну від армії рашистів.

«У такий час розпочати чемпіонат – це велика мужність. Вважаю, що матч-відкриття вдався. Гра була цікавою. «Шахтар» більше володів територіальною перевагою, але якщо подивитися на гольові моменти, у нас їх було більше. Нічия – закономірний результат.

Ми привітали своїх хлопців [з Днем Прапора та Днем Харкова], і попросили зіграти цей матч душею та серцем для наших уболівальників, для мешканців нашого міста. Це була мотивація. Хочу подякувати Збройним силам України, які оберігають і захищають нас. І хочу привітати всіх уболівальників з початком чемпіонату», - заявив Кривенцов.

У 2-му турі сезону «Металіст 1925» у номінально домашній грі прийме «Чорноморець» 27 серпня, а 28-го числа «Шахтар» також на своєму полі зіграє з «Кривбасом».

Читайте також: