Харківський "Металіст" зазнав розгромної поразки

10293

У матчі 9-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги харків'яни з перших хвилин прибрали ініціативу до своїх рук. Прекрасні моменти у таймі мали брати Луціви і Габрієль Гомес, який дуже красиво пробив у падінні через себе. М'яч до своїх рук у тому епізоді забрав Ігор Левченко.

На лівому фланзі вельми активно виглядав Кирило Дігтярь, який здійснював індивідуальні проходи та робив подачі до штрафного майданчика на різні смаки. Також з-за меж штрафного майданчика пробивав Багачанський.

Втім, гол до перерви забили лише гості. З дальньої відстані шикарного удару на 37-й хвилині завдав Назар Приходько, який ледь не розірвав дев'ятку воріт Владислава Рибака. Після того до перерви моментів жовто-сині вже не мали.

По перерві у перші 10 хвилин ударів по воротах закарпатців завдали Кирило Дігтярь, Максим Багачанський і Геннадій Синчук. Третій із них також заробив штрафний удар, який виконав Габрієль — повз ворота.

Та забили знову гості. У штрафного майданчику «Металіста» наодинці опинився Шевчук, котрий не залишив Рибаку жодних шансів.

Підопічні Андрія Аніщенка продовжили контролювати гру і завдавати ударів, хоч і здебільшого з дальньої відстані.

На 77-й хвилині в обіграш флангом пішов Дігтярь, який заробив пенальті. Втім, Левченко відбив і удар Рязанцева, і добивання Василя Луціва.

Після прямої червоної Маткобожику підопічні Володимира Циткіна забили і втретє — Рибака переграв Борисенко.

Подальші удари Металіста картини не змінили. На жаль, харківська команда поступилася з рахунком 0:3.

«Металіст» — «Хуст» — 0:3

Голи: Приходько (37), Шевчук (59), Борисенко (81)

23 вересня 2023 року. Ужгород. Стадіон «Авангард»

«Металіст»: Владислав Рибак — Андрій Бусько (Даніїл Приходько, 88), Олександр Маткобожик, Габрієль Гомес (к), Кирило Дігтярь — Максим Багачанський — Геннадій Синчук (Даніїл Тепляков, 62), Станіслав Мораренко (Євгеній Рязанцев, 46), Євгеній Ісаєнко (Віктор Ян, 63), Петро Луців (Даніель Вернаттус, 83) — Василь Луців

Запасні: Дмитро Фастов, Єгор Абрамов, Єгор Красніков, Олексій Горяінов, Юрій Голубка, Денис Підручний, Роман Горенко

Головний тренер — Андрій Аніщенко

«Хуст»: Ігор Левченко — Владислав Іванов, Ігор Тихненко, Вадим Мердєєв (Євгеній Скиба, 46), Богдан Павлич (Даніел Баник, 90+1), Ігор Вагін, Назар Приходько, Іван Станкович (Василь Василинець, 87), Владислав Борисенко (Костянтин Колчин, 90+1), Володимир Шевчук, Максим Вадовський

Запасні: Максим Мердєєв, Владислав Рябенко, Микола Пилип, Дмитро Диянчук

Головний тренер — Володимир Циткін

На 78-й хвилині Євгеній Рязанцев не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Петро Луців (39), Багачанський (74), Василь Луців (87) — Левченко (77)

Вилучення: Маткобожик (79, пряма червона)

Джерело: сайт ФК "Металіст"

Читайте також: