Перейменування міста на Харківщині: стартував фінальний етап (варіанти назви)

6376

Розпочався останній тур голосування за нову назву міста Первомайський Харківської області. На вибір запропоновано десять варіантів: Добродар, Холодноярськ, Златопіль, Хлібодар, Квіточ, Світоч, Озерянськ, Сиваш, Янголів та Миропіль. Про це повідомив мер Первомайського Микола Бакшеєв.

Голосування триватиме з 10 березня до 9 квітня. У ньому можуть брати участь лише жителі Первомайської громади. Проголосувати можна за посиланням: https://consult.e-dem.ua/polls/1277

Для участі в голосуванні потрібно зареєструватися за допомогою електронного підпису.

Нагадаємо, у першому турі голосування топонімічна комісія запропонувала мешканцям громади 15 варіантів назви міста. За них вони мали голосувати під постом мера Миколи Бакшеєва у Facebook , до другого тура мали обрати п’ять назв з найбільшою кількістю голосів. Однак, як повідомив міський голова, результати голосування довелося анулювати, тому що воно було нечесним через накручування голосів. Тому на засіданні топонімічної комісії одноголосно було підтримано допустити у другий тур голосування десять назв, які отримали підтримку серед населення.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: GX - Новини Харкова 

Читайте також: