Харківському онкоцентру знайшли керівника до кінця війни

5566

Гендиректором Харківського обласного центру онкології до кінця війни призначено Віктора Лихмана, який з лютого 2022 року виконував обов'язки керівника онкоцентру. Його кандидатуру підтримав 71 депутат на XII сесії Харківської обласної ради 20 вересня, що проходила онлайн

«Призначення відбувається на період воєнного стану, тому після закінчення війни на цю посаду буде оголошено конкурс відповідно до законодавства», - заявила голова облради Тетяна Єгорова-Луценко.

Нагадаємо, 1 лютого у колишнього гендиректора Харківського обласного центру онкології Дениса Скорика, який керував онкоцентром з 2016 року, закінчилися повноваження. Ще наприкінці грудня 2021 року 73 депутати своїм рішенням не продовжили контракт зі Скориком на цій посаді.

2 лютого 2022 року посаду т.в.о. гендиректора Харківського онкоцентру (на два місяці, на час проведення конкурсу обрання керівнка медзакдаду) зайняв Віктор Лихман – хірург, завідувач відділення Інституту загальної та невідкладної хірургії ім. Зайцева. Рішення було прийнято на засіданні депутатської комісії з питань охорони здоров'я. 

Галина Половик

Читайте також: