Змінені квитанції за газ отримують мешканці Харкова та області: як платити

3848

З квітня 2023 року мешканці Харкова та області, які є клієнтами ГК «Нафтогаз України», а також АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз», отримують змінені платіжки.

Як повідомили у пресслужбі Харкігазу, рахунки за споживання газу та його розподіл об’єднані в одній квитанції.

«Всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці», - зазначили в компанії.

Верхня частина платіжного документа – рахунок за спожитий природний газ. Оплата за використаний газ проводиться споживачем на банківський рахунок постачальника, за реквізитами та особовим рахунком, зазначеними у верхній частині єдиного платіжного документа.

Нижня частина платіжного документа – рахунок за розподіл газу. Оплачується споживачем до 20 числа поточного місяця на банківські реквізити АТ «Харківгаз» із зазначенням особового рахунку – 10-значного коду.

Нагадаємо, у березні споживачі АТ "Харківміськгаз", яке перейшло до групи НАК "Нафтогаз України", стали клієнтами "Нафтогазу".  Тому жителі Харкова не зможуть передавати показники лічильника газу звичним способом, зокрема, через кабінет служби "104".  Центри обслуговування абонентів - тут.

Куди передавати показники лічильника - дивіться тут.

Нагадаємо, усім побутовим клієнтам АТ «Харківгаззбут», а це 950 тисяч домогосподарств, у травні 2022 року змінили постачальника газу. 

Читайте також: