На Харківщині пенсіонерам деокупованої громади повідомили, коли вони отримають пенсії

1519

Пенсіонери Борівської громади, які отримували виплати через Укрпошту, нарешті зможуть отримати свої гроші. Сьогодні, 13 жовтня, у Боровій у тестовому режимі має розпочати роботу пересувне відділення Укрпошти, - повідомили у Борівській селищній раді. 

"Попередньо, робота з клієнтами має розпочатися близько 12:00 у приміщенні Борівського відділення Укрпошти за адресою вул. Центральна, 2. Але час може змінюватися, оскільки залежить від ситуації в дорозі", - попередили людей.

Зазначається, що пенсії видаватимуть пенсіонерам виключно особисто в руки. При собі необхідно мати паспорт, пенсійне посвідчення та ідентифікаційний код.

"Це буде перший, пробний день роботи такого відділення у деокупованій Боровій. Якщо хтось не зможе отримати пенсію, не хвилюйтеся, держава виконає свої зобов‘язання перед пенсіонерами і всі пенсії обов‘язково будуть виплачені", - йдеться у повідомленні.

В селищній раді обіцяють, що надалі мобільна бригада поштарів працюватиме за чітким графіком, пересувні відділення запрацюють в інших населених пунктах громади. 

Нагадаємо, на Харківщині у звільнених громадах пенсіонери Балаклії одними з перших отримали виплати.

У села Липці та Черкаські Тишки Харківського району, які були окуповані на початку війни, 19 вересня вперше після звільнення приїхала «Укрпошта».

Де і коли відкриються поштові відділення та банкомати на деокупованих територіях Харківської області  – тут.

 

Галина Половик

Читайте також: