У звільнених містах і селах Харківщини відкриваються банківські відділення та банкомати. Де і коли

2145

 На Харківщині мешканці деокупованих територій скоро матимуть доступ до послуг Ощадбанку. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Вже відзавтра, 20 вересня, у Куп'янську будуть організовані виїзди мешканців міста до його найближчих відділень банку - до Чугуєва (вул. Старонікольська, 33) та до Харкова (вул. Біблика, 20/8). 

В Ощадбанку запевнили, що до прийому мешканців відділення будуть повністю готові: працюватиме необхідна кількість персоналу та буде завезено достатньо готівки. 

Крім того, планують сьогодні-завтра відкрити відділення у Балаклії, яке дозволить обслуговувати не лише мешканців міста, а й найближчих сіл.

До кінця вересня має запрацювати Ощадбанк у селищі Шевченкове Куп’янського району. 

Уже відновлена робота банкоматів у селищі Золочів і місті Дергачі. У вересні мають відновити роботу банкомати у селищах Донець, Андріївка та в місті Балаклія. 

Наразі у Дергачах, де відділення і банкомати ще не працюють, Ощадбанк запускає послугу «Готівка на касі» - в  магазинах працюватиме 4 таких термінали.

Де і коли відкриються відділення та банкомати – на інфографіці.

Нагадаємо, на Харківщині у звільнених громадах пенсіонери почали отримують виплати. Одними з перших після окупації отримали гроші пенсіонери Балаклії.

Галина Половик

Читайте також: