Харківський поставщик газу продовжує повертати гроші екс-клієнтам

1303

ТОВ «Харківгаз Збут» повернув жителям Харкова та області 81% переплат за спожитий газ, - повідомили у пресслужбі компанії. 

Так, станом на 16 вересня 2022 року компанія, що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗСБУТ», виплатила колишнім своїм клієнтам 7,5 млн грн - 81% від отриманих заяв. 

Як повідомили в пресслужбі, всього на сьогодні компанія отримала від побутових споживачів 5 000 заяв на повернення переплат та помилково сплачених коштів за спожитий природний газ. З них опрацьовано понад 4 000. 

Як повернути переплату та що роботи, якщо кошти були помилково сплачені на рахунок ТОВ «Харківгаз Збут» - читайте за посиланням.

 У «Харківгаз Збуті» також нагадали своїм клієнтам-боржникам, що зміна постачальника, яка відбулася з 1 травня 2022 року, не знімає зі споживачів зобов'язань розрахуватися з компанією за спожитий газ до цієї дати.

 «Інакше борги стягуватимуться через суд», - попередили в газовій компанії.

Нагадаємо, 9 мільйонів побутових споживачів Харківщини та ще 14 регіонів України у травні  2022 року автоматично перейшли до нового постачальника газу – «Нафтогаз України».

«GX» писав, як мешканцям Харкова та області повернути кошти, переплачені за газ ТОВ «ХарківгазЗбут» – читайте тут. 

Як змінити постачальника газу, якщо не влаштовують ціни, або з інших причин - читайте тут.

 

Галина Половик

Читайте також: