На Харківщині у восьми громадах відключили світло

2181
Енергетики відновлюють мережі після чергової атаки по інфраструктурі.

НЕК «Укренерго» вимушено застосовує обмеження енергопостачання в кількох областях, у тому числі і нашій - Харківській.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОВА, зазначивши, що сьогодні, 22 жовтня, ворог знову атакував ракетами енергетичні об’єкти України в західних регіонах.

«За попередніми даними НЕК «Укренерго», масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня. «Укренерго» вимушено застосовує обмеження енергопостачання в ряді областей, у тому числі і нашій - Харківській»,- .

На 12.00 22 жовтня частково відсутнє світло у Мереф'янській, Нововодолазькій, Дергачівській, Люботинській, Лозівській, Богодухівській, Валківській, Зміївській громадах.

«Термін відновлення залежатиме від ситуації в енергосистемі, але, попередньо, не більше 4 годин. Спеціалісти роблять усе, щоб якнайшвидше повернути електропостачання», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 20 жовтня, по усій Україні, вводяться обмеження постачання електроенергії – через нові руйнування ворогом генеруючих об‘єктів енергетики 19 жовтня.

Харківщина потрапила до переліку регіонів України, які у четвер, 20 жовтня, зменшили споживання електроенергії, - повідомили в НЕК «Укренерго» .

Як правильно економити електроенергію - тут.

У Харкові вранці 17 жовтня через перебої зі світлом тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену. Блекаут в частині районів тривав від 3 до 5 годин. Цього ж дня ввечері, до 18:00, відновили подачу електроенергії практично до всіх будинків харків’ян. 

Як підготуватися до ймовірного "блекауту" - тут.

Читайте також: