Як у Харкові ліквідовують наслідки ракетного обстрілу (фото)

1431

У Харкові продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару, якого ворог завдав увечері 16 січня. Внаслідок влучання двох ракет пошкоджено низку будівель у середмісті пошкоджено 21 будівлю, в тому числі 19 житлових будинків. Всі вони розташовані в Холодногірському районі. Про це повідомили в міській раді.

У будівлях було вибито 522 вікна. Комунальники закривають вибиті вікна та двері, ремонтують фасади будинків. На місці події також працюють співробітники КП «Харківблагоустрій». Вони прибирають скло та рами з розбитих вікон, уламки та габаритне сміття. Фахівці обстежують будівлі на наявність пошкоджень, тому їх кількість може збільшитися. 

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» усувають аварію на мережах водопостачання та водовідведення. Внаслідок вибуху виведено з ладу ділянку мережі водовідведення та водопровідний ввід в один із будинків. Роботи планують завершити протягом доби.

Нагадаємо, одна з ракет поцілила у триповерхову будівлю медзакладу, який не функціонує. Будівля зазнала значних руйнувань.

Фото: Харківська міська рада, КП "Харківводоканал"

Читайте також: