"Прохання зв'язатися у будь-який спосіб". У деокупованому райцентрі на Харківщині шукають комунальників (відео)

2100

У місті Куп'янську на Харківщині, яке було звільнене в середині вересня від російських окупантів, поступово відновлюють роботу підприємств критичної інфраструктури. На вулицях міста зараз працює техніка, але фахівців на комунальних підприємств не вистачає. Про це повідомив депутат Куп'янської міської ради Вадим Крохмаль. Він звернувся, насамперед до куп’янських комунальників – повернутися, за можливості, до міста.

«Триває процес відновлення штату комунальників. На теперішній час, в цих складних умовах, це болюче питання. Тому закликаю, в першу чергу, робітників куп'янських комунальних підприємств, хто має бажання, повернутися і працювати. Прохання зв'язатися зі мною у будь-який спосіб. Це важливо. Незалежно від місця вашого перебування зараз. Ми маємо відновити наше місто Куп'янськ після цинічного нападу окупанта», - написав Крохмаль на своїй сторінці у facebook.

Він також пояснив, чому затягується відновлення електро-, газо- та водопостачання міста.

«На жаль, ворог замінував ледь не кожну опору. Тому маємо затримки. Спеціалісти газового господарства теж працюють на максимумі можливостей, щоб подати газ в оселі. Водопостачання залежить від електроенергії», - зазначив Крохмаль.

Нагадаємо, 16 вересня 2022 року бійці спецпідрозділу «КРАКЕN» повністю звільнили від російських військ місто Куп’янськ, взявши під свій контроль лівобережну частину міста.

Російські окупанти 22 вересня 2022 року масовано обстрілювали місто Куп'янськ та Куп'янський район Харківської області. Поранення отримали 7 осіб, в тому числі діти.

 

Галина Половик

Читайте також: