Харків-культурний дарує не лише свята, а й надію (фото, відео)

3572
Кожний день нас наближає до перемоги, кожний захід дарує впевненість у майбутньому.

У вересні в Харкові стартував яскравий проект - захід для волонтерів Харківщини " Вам, волонтери! Разом заради майбутнього", де ХНАТОБ був співорганізатором



А вже сьогодні, 31 жовтня, об 11.00 в «Накипіло» відбудеться продовження важливого заходу -  пресконференція на тему: Перспективи розвитку проєкту «Вам, волонтери! Разом заради майбутнього».

Організаторами заходу стали ХНАТОБ/СХІД ОПЕРА та Агентство міжнародного співробітництва (Харків).

На цій пресконференції організатори планують розповісти про подальшу роботу проєкту; про те як можна допомогти тим, хто допомагає сам; про те, куди звернутися волонтерам, які відчувають виснаження.

Учасники цього цікавого заходу - видатні діячі культури:
Олена Зімовська, керівниця проєкту підтримки волонтерів #РАЗОМ, менеджерка по роботі з волонтерами культурно-мистецького проєкту «Вам, волонтери «Разом заради майбутнього»;
Юлія Ніколаєвська, докторка мистецтвознавства, професорка, проректора з творчої роботи та інноваційної діяльності Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського;
Костянтин Пономарьов, відомий український фешн-дизайнер, ведучий майстеркласу культурно-мистецького проєкту «Вам, волонтери «Разом заради майбутнього»;
Жанна Чепела, режисерка - постановниця ХНАТОБ/СХІД ОПЕРА, керівниця культурно-мистецького проєкту «Вам, волонтери «Разом заради майбутнього».
Модераторка: Жанна Чепела.

Трансляцію заходу за посиланням на офіційній фейсбук-сторінці ХНАТОБ та за прямим посиланням на YouTube-канал .
 

Довідка. «Вам, волонтери! Разом заради майбутнього!» - це культурний проєкт, що спрямований на гармонізацію емоційного стану волонтерів засобами культури, привернення уваги суспільства до волонтерського руху в Україні та підняття морального духу волонтерів Харківщини. Він включає в себе: проведення різноманітних майстеркласів, занять з арт-терапії, які покликані допомогти емоційному розвантаженню волонтерів; урочистий концерт, що складається з творів українських композиторів патріотичного направлення; виставка робіт волонтерів-учасників майстеркласів.
Проєкт було створено заради того, щоб подбати про тих, хто від початку війни віддавав себе людям і не мав змоги повною мірою відновити свої сили.
Проєкт реалізується за фінансової підтримки Українського культурного фонду, у партнерстві з Харківським національним університетом мистецтв ім. І.П. Котляревського, Центром для підтримки волонтерів і молоді #РАЗОМ (ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "ДІЛОВИЙ КЛУБ "ПАРТНЕР") та Всеукраїнським проєктом «Заради майбутнього».



Читайте також: