Як у Харкові відновлюють будинок, який було пошкоджено ворожими снарядами (фото)

2098

У Харкові тривають відновлювані роботи в житловому будинку на вул. Грищенка (селище Кулиничі), який було пошкоджено внаслідок влучання снаряда. Про це повідомили в міській раді.

Робітники вже відремонтували покрівлю в місцях загального користування, встановили вікна в пошкоджених квартирах і на сходових майданчиках, відновили систему опалення, холодного водопостачання та каналізації. Роботи з відновлення стін та підлоги у квартирах тривають.

Раніше у будинку повністю відновили систему теплопостачання в зруйнованих квартирах та підвальному приміщенні, стояки холодного водопостачання у квартирах, замінили вікна, залили плити перекриття між першим та другим поверхами, утеплили підлогу в квартирах, встановили металеві вхідні двері до квартир, виконали роботи з утеплення стін фасаду.

Нагадаємо, в Харкові зруйновано або пошкоджено понад 4,5 тис. багатоквартирних будинків. Близько пів тисячі будинків у Харкові зруйновані й не підлягають відновленню. Більш ніж половина з них розташовані на Північній Салтівці.

Читайте також: