У Харкові відновили теплоподачу до більшості будинків. Де батареї ще холодні (фото)

1550

Понад 87% харківських будинків вдруге підключили до тепла після стабілізації електропостачання. Централізовано опалення надходить до 6 248 будинків, - повідомили у пресслужбі КП "Харківські теплові мережі".

Зазначається, що харківські теплоенергетики відновили режим роботи на 220 котельнях міста. Втім, без теплопостачання залишаються будинки, які опалюються від котелень "П'ятихатки" та Північ 2, 3, 4, 5.

"Більшість непідключених будинків знаходяться у Київському районі міста і живляться від котелень "П'ятихатки" та Північ 2, 3, 4, 5. Але і там роботи тривають цілодобово. Усуваються дефекти, які виникли під час перепадів напруги та тиску в мережі. Це внутрішньоквартальні та будинкові ремонти, які мають закінчити найближчим часом, потім розповітрити будинки і включити послугу", - пояснили на підприємстві.

В Тепломережах запевнили, що щодня обходять теплові районні пункти, щоб виявити приховані дефекти і локалізувати джерело втрати тепла.

Нагадаємо, 31 жовтня 2022 року, близько 8:00 російська терористична армія завдала ракетних ударів по Харкову та Чугуївському району області. 

Харківські тепловики просять жителів міста самовільно не підключати будинки до системи опалення, інакше можуть виникнути аварійні ситуації.

З четверга, 3 листопада, харків’яни зможуть сплачувати за тепло та гарячу воду без комісії - через відділення «Укрпошти».

Галина Половик

Читайте також: