У харківському метро потяги проїжджатимуть одну станцію без зупинки

1571

Відзавтра, 20 грудня, вдень електропотяги харківської підземки не буть зупинятися на станції "Університет", де розпочалися новорічно-різдвяні заходи для харків'ян.

"З 20 грудня у період з 10:00 до 16:00 електропоїзди будуть слідувати Салтівською лінією метрополітену без зупинки на станції «Університет». Просимо вас враховувати вказані зміни та заздалегідь планувати маршрути прямування", - повідомили у пресслужбі КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, з 18 грудня до 7 січня, у харківському метро буде обмежена посадка пасажирів на поїзди Салтівської лінії.

У Харкові новорічні святкування перенесли у підземку. Харків'яни зможуть зустріти новий 2023 рік рік на станції метро «Університет», де встановлено головну ялинку міста. Для цього потрібно приїхати на станцію до початку комендантської години - до 23:00. Святкові заходи для дітей біля головної ялинки міста розпочнуться з 19 грудня. 

З 12 грудня зачинено деякі вестибюлі та виходи зі станції «Університет» харківської підземки. Причина закриття – підготовка до святкових заходів та відкриття новорічної ялинки.

Станції метро перетворилися на новорічні майданчики, куди харків'яни приводять дітей, влаштовують фотосесії і ведуть онлайн-ефіри для рідних, друзів, які далеко від них.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Галина Половик

Читайте також: