У харківській підземці скорочують кількість посадкових вагонів. Як довго діятимуть обмеження

1612

У різдвяно-новорічні свята, з 18 грудня до 7 січня, у харківському метро буде обмежена посадка пасажирів на поїзди Салтівської лінії.

Як пояснив прессекретар Харківського метрополітену Олексій Бітнер, це пов'язано з проведенням святкових заходів, які через війну перемістилися у підземку.

"У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену», – сказав він.

Зокрема, у напрямку напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде посадки в останній (п’ятий) вагон.

А на зворотному маршруті - від "Героїв праці" до «Історичного музею" пасажири не зможуть  сідати у перший вагон.

"Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену",- йдеться у повідомленні-зверненні до харків'ян.

Нагадаємо, у Харкові новорічні святкування перенесли у підземку. Харків'яни зможуть зустріти новий 2023 рік рік на станції метро «Університет», де встановлено головну ялинку міста. Для цього потрібно приїхати на станцію до початку комендантської години - до 23:00. Святкові заходи для дітей біля головної ялинки міста розпочнуться з 19 грудня. 

З 12 грудня зачинено деякі вестибюлі та виходи зі станції «Університет» харківської підземки. Причина закриття – підготовка до святкових заходів та відкриття новорічної ялинки.

Станції метро перетворилися на новорічні майданчики, куди харків'яни приводять дітей, влаштовують фотосесії і ведуть онлайн-ефіри для рідних, друзів, які далеко від них.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Галина Половик

Читайте також: