У Харкові можливі перебої з водопостачання. Комунальники радять запастися водою

1563

Перебої з водопостачанням у Харкові можливі в разі відключення електроенергії.

Про це повідомили в пресслужбі КП «Харківводоканал» 11 жовтня, посилаючись на генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директора Комплексу «Харківводопостачання» Владлена Волкова.

За його словами, Харківводоканал відновив водопостачання у всі райони міста ще 10 жовтня о 21.00: після відновлення стабільної подачі електроенергії усі насосні станції підприємства працювали в необхідному режимі.

Наразі водопостачання абонентів відбувається безперебійно. Однак, якщо буде знеструмлено місто, знову можуть бути обмеження та припинення подачі води.

«Ворог завдає ударів по критичній інфраструктурі, ми це бачимо, аналізуємо, знаємо, що робити, чим і як, ситуація під контролем, не треба панікувати. Але для комфорту наберіть необхідний запас води на час ремонтних робіт та відновлення водопостачання. На випадок тривалої відсутності водопостачання передбачено доставлення води автоцистернами підприємства за за даними адресами», - попередив Волков.

Нагадаємо, 11 жовтня 2022 року у Харкові можуть відбуватися тимчасові відключення електроенергії, - попередили АТ «Харківоблерего».

По Харкову 10 жовтня 2022 року ворог завдав 9 ударів ракетами С-300, частину яких збили українські підрозділи ППО.У результаті ракетного обстрілу  10 жовтня Харків та райони області були знеструмлені. На 18:00 10 жовтня у Харкові залишалися без електроенергії частина Шевченківського району. Харківська область повністю підключена до енергопостачання. 

Зранку 11 жовтня  2022 року у Харкові повністю відновлено рух метро, наземного міського електротранспорту.

Галина Половик

 

Читайте також: