Розмінували і відновили колії до Ізюма. Коли підуть електрички

2805

З наступного тижня з Ізюма до Харкова і Балаклії можна буде дістатися залізницею. Рейкові автобуси Харків — Ізюм — Харків та Ізюм — Балаклія — Ізюм почнуть курсувати з 10 жовтня.

Про це повідомили в пресслужбі регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця». 

«Після розмінування напрямку вибухотехніками залізничники у стислі терміни відновили колії, усунувши близько 25 ушкоджень», - йдеться у повідомленні.

Приміський поїзд №6403/6404 вирушає з Харкова о 07:00 та прибуває до Ізюма о 10:47. З Ізюма поїзд вирушає о 17:02 та прибуває до Харкова о 20:48.

Цей потяг зупинятиметься на станціях Основа, Жихор, Зміїв, Занки, Слобожанська, Шебелинка, Балаклія, Савинці, Закомельська та Циганська, йдеться у повідомленні.

Квитки можна придбати в касах і під час подорожі у роз’їзних касирів. Вартість проїзду з Харкова до Ізюму - 41,50 грн.

Рейковий автобус № 6602/6603 вирушає з Ізюму о 10:59 та прибуває до Балаклії о 12:29. З Балаклії відправляється о 15:08 і прибуває на станцію Ізюм о 16:38.

На станції Балаклія пасажири рейкового автобуса можуть пересісти на електрички, які прямують до станцій Харків-Пасажирський та Харків-Левада.

Детальний розкладом руху приміських поїздів - тут.

Зазначається, що після розмінування залізничники усунули близько 25 ушкоджень і відновили колії до до Ізюму.

"Також залізничники відновили рух поїздів під електротягою на всій дільниці з Харкова до Балаклії. Загалом у відновленні інфраструктури на деокупованій та прифронтовій території Харківщини задіяно близько 100 залізничників та понад 10 одиниць техніки", - розповіли в компанії.

Нагадаємо, з 30 вересня, на маршрут Харків - Дергачі - Харків виходить додатковий ранковий потяг. Також змінюється графік руху інших ранкових електричок .

З 19 вересня 2022 року пустили потяги сполученням Харків–Дергачі та Харків–Чугуїв.

з 15 вересня 2022 року між Харковом та звільненою від російських окупантів Балаклією  почали курсувати автобус на рейках та приміські потяги.

Приміські потяги маршрутом Харків – Балаклія з 20 вересня почали курсувати за новим графіком.

Галина Половик

Читайте також: