На Салтівці запустять трамваї: названо дату та маршрути (фото)

1429

У Харкові 24 лютого відновлять рух трамваїв на Салтівці. На лінії вийдуть трамваї маршрутів №16 та №16-А. Про це повідомили у міській раді.

У Департаменті інфраструктури зазначили, що запуск трамваїв став можливим після відновлення контактних та кабельних мереж на пр. Тракторобудівників та вул. Героїв Праці, на ділянці від розворотного кола «Салтівське» до вул. Академіка Павлова.

Трамваї курсуватимуть так:

№16: розворотне коло «Салтівське» – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – вул. Мойсеївська – вул. Віринська – в’їзд Семиградський – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло «Салтівське»;

№16А: розворотне коло «Салтівське» – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло «Салтівське».

Нагадаємо, раніше на Салтівці провели пробний запуск трамваїв на вулиці Героїв Праці. Харків’яни помітили трамвай біля станції метро.

Читайте також: