"Дуже серйозні пошкодження". У Харкові перезапускають систему електропостачання

1086

Профільні служби працюють над перезапуском системи електропостачання в Харкові. Про це сьогодні, 11 квітня, повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, зранку ворог завдав серйозних ударів по енергетичній інфраструктурі міста. Через перебої в електропостачанні тимчасово зупинили рух потягів метрополітену. Водночас у Харкові вдалося запустити певні маршрути трамваїв і тролейбусів. Також містом курсують муніципальні автобуси.

«Сьогодні були дуже серйозні пошкодження енергетичної системи, яка заживлює Харків. Тому зараз наші комунальні підприємства разом з енергетиками працюють над перезапуском системи електропостачання. Це не говорить про те, що світла немає в усьому місті. Але є труднощі. Для сталого енергозабезпечення всього міста критично не вистачає напруги в мережах», - цитує Ігоря Терехова. пресслужба міської ради.

Також він зазначив, що внаслідок ворожих атак було пошкоджено житловий фонд. Зараз комунальні служби працюють над усуненням наслідків обстрілів, зокрема, закривають контури та обстежують дахи на наявність пошкоджень.

Нагадаємо, зранку 11 квітня рашисти завдали щонайменше 10 ракетних ударів по критичній інфраструктурі міста Харкова та області.

Читайте також: