Мешканців Харкова просять заплатити за опалення та гарячу воду

2954

Заступник генерального директора - директор департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак повідомив, що за весь період повномасштабної агресії рф підприємство виконує всі свої зобов'язання перед жителями міста. За його словами, у цьому є велика заслуга і тих харків'ян, які знаходять можливість своєчасно розраховуватися за надані послуги та погашати борги.

«Добросовісних платників налічується близько третини від усіх наших абонентів. Зараз суттєво зросли в ціні енергоносії, ремонтні та паливно-мастильні матеріали, а тарифи на водопостачання та водовідведення з початку війни залишаються незмінними. Тому ми дуже розраховуємо на підтримку харків'ян та збільшення оплат за послуги, що дозволить підприємству і надалі працювати без збоїв», - наводить слова Тараса Грущака пресслужба Харківської міської ради..

Також він нагадав, що для розв'язання питань, пов'язаних із перерахунками для харків'ян, які були у тимчасовій евакуації та повертаються до міста, слід звертатися до сервісних центрів обслуговування споживачів.

Нагадаємо, виконавчий комітет Харківської міської ради 24 серпня ухвалив рішення щодо тарифів, за якими мешканці Харкова мають платити за теплопостачання та гарячу воду.

Читайте також: