Віялові відключення електроенергії у Харкові та області: як знайти свій будинок у графіку

3041

Графік погодинних відключень електроенергії для споживачів Харкова та Харківської області є актуальним протягом тижня - з 31 жовтня по 6 листопада. Відповідно до нього вводиться 12 черг відключення тривалістю по 3 години кожна, у період з 7.00 до 22.00.

Про це повідомили в пресслужбі  АТ "Харківобленерго" і порадили споживачам користуватися інформацією щодо відключень виключно з офіційних джерел, зокрема, з графіку, який розміщено на сайті "Харківобленерго" під назвою "Графік погодинних відключень електроенергії".

"Користуйтеся виключно графіком, який розміщено на сайті обленерго! Він є найбільш актуальним та достовірним", - наголосили енергетики.

Що потрібно знати про графік погодинних відключень?

  • - Об'єкти критичної інфраструктури, міський електротранспорт, метро, об'єкти КП "Харківські теплові мережі", КП "Харківводоканал" та інші відключатися не будуть;
  • - Відключення не торкнеться промислових підприємств, адже економіка країни повинна працювати.
  • - Графік погодинних відключень не буде вводитися в деокупованих населених пунктах Харківської області.

Щоб скористатися пошуком у файлі PDF на комп'ютері, потрібно натиснути комбінацію клавіш Ctrl+F та у пошуковому рядку, який з'явиться у правому верхньому куті, ввести назву вулиці.

Щоб застосувати пошук на смартфоні, потрібно скористатися функцією "Пошук на сторінці".

Також зазначається, що вимушене введення графіку допоможе зекономити електроенергію та збалансувати Об'єднану енергетичну систему України.

Галина Половик

Читайте також: