Нові автобусні маршрути в Харкові працюватимуть у найбільш постраждалих районах

2100

У Харкові зростає кількість міських пасажирських автобусів. З четверга, 15 вересня, для жителів міста запрацює два автобусні маршрути: відновлений №241е (Шишковка - ст. м. «Київська») та №228е (Салтівка - ст. м. «Ім. О.С. Масельського»).

Як повідомили у Департаменті інфраструктури міської ради, у зв’язку з необхідністю забезпечення транспортного сполучення району Шишківка, відновить роботу автобус , який курсуватиме за наступним маршрутом: вул. Шишківська, 8 - вул. Саперна - вул. Шевченка - с.

Крім того, для мешканців 626-го мікрорайону запускають автобусний маршрут №228е з наступним шляхом руху: ст. м. «Ім. О.С. Масельського» - пр. Тракторобудівників - вул. Краснодарська - вул. Велозаводська - вул. Амосова - вул. Сонячна - вул. Краснодарська - пр. Тракторобудівників - ст. м. «Ім. О.С. Масельського».

Нагадаємо, 13 вересня, у Харкові запустили громадський електротранспорт у районах, які найбільше постраждали від ворожих обстрілів - Салтівському, Київському,  Індустріальному та Немишлянському.

12 вересня у Харкові відновилено маршрут тролейбусу №11проспект Дзюби - пл. Конституції.

Галина Половик

Читайте також: