Мешканці Харківщини, які не передали покази лічильників, отримають рахунок за електроенергію із середньодобовими показниками

2744
АТ “Харківобленерго” висловлює щиру подяку землякам, які своєчасно передали покази електролічильників.

Незважаючи на бойові дії та постійні обстріли, харківські енергетики забезпечують електропостачання лікарень, магазинів, аптек, об'єктів критичної інфраструктури та житлових будинків. Для проведення правильного розрахунку споживання електроенергії вкрай важливе отримання фактичних показів засобів обліку.

За підсумками березня понад 200 тисяч власників особових рахунків своєчасно передали відповідну інформацію за допомогою електронних сервісів.

Всі способи передачі показів зазначені на сайті (www.oblenergo.kharkov.ua/pokaz).

Власники особових рахунків, які не передали покази, отримають платіжки, що розраховані на основі середньодобового споживання з урахуванням коефіцієнту зниження надходження електроенергії у відповідний район.

У кого немає можливості зайти на сайт товариства, скористуйтеся телефонами: (057) 34 24 413 Укртелеком, 050 05 40 413 Водафон,

067 23 40 413 Київстар, 063 05 40 413 Лайфселл, 0 800 508 413.

Увага! В разі отримання не коректних показників в квитанціях, сплачуйте лише частину, яка відповідає вашому реальному споживанню. При цьому, з 28 квітня по 5 травня поточного року слід передати фактичні покази приладу обліку, після чого товариством буде здійснено відповідне коригування.

Дякуємо, що ви підтримуєте нашу працездатність!

Читайте також: