Харківщина отримала партію потужних генераторів. Куди їх передадуть (фото)

1602

Дев'ятнадцять потужних генераторів Харківщина отримала від американського бізнесмена та філантропа Говарда Баффетта. Вони забезпечуватимуть роботу об’єктів критичної та соціальної інфраструктури на випадок знеструмлення регіону.

Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

За словами глави області, його зустріч з  Говардом Баффеттом, який приїздив на Харківщину, відбулася у листопаді, а менш як за два місяці Харківська область отримала партію електрогенеруючої техніки у комплекті з обладнання для сервісного обслуговування дизельної техніки.

Говард Баффет під час зустрічі з керівництвом ХОВА. Харків, 5.11.2022 

"Пристрої генерації електроенергії будуть направлені на наші територіальні громади, на деокуповані території для підтримки потужностей у лікарнях, у нашій критичній інфраструктурі", - поінформував Синєгубов.

Потужні генератори від Фундації Howard G. Buffet 

Довідка. Говард Баффет – американський бізнесмен і громадський діяч. Син крупного американського інвестора-мільярдера Уоррена Баффета. Благодійна організація Говарда Баффета з початку війни пожертвувала Україні мільйони доларів. Указом Президента України Говарда Баффета нагороджено  Орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. 

Фото: пресслужба ХОВА.

Нагадаємо, від Фундація Howard G. Buffet поліція Харківщини отримала 4 сучасні мобільні ДНК лабораторії ANDE 6C та 300 чіпів до них.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Галина Половик

Читайте також: