"Витязь" і "Юність" залишилися без перемог

1870
Харківські хокеїсти синхронно програли в чергових матчах чемпіонату України.

У гості до "Витязю" завітав "Донбас" - лідер національної першості. До приїзду донеччан, які зараз базуються в Дружківці, харків'яни підійшли, займаючи четверту позицію. У першій грі підопічні Віталія Литвиненка всіма силами намагалися пробити на останньому рубежі гостей російського голкіпера-дебютанта "Донбасу" Царегородцева, але зробити вони це змогли тільки двічі (відзначилися Посєвін і Кобиков). Донеччани ж у відповідь закинули сім шайб і перемогли 7: 2.

Повторна зустріч знову пройшла під диктовку "Донбасу" і завершилася четвертим поразкою "Витязя" в сезоні - 1: 6. Автором єдиного гола харків'ян став Кобиков. Не зайвим будуть зауважити, що у другому матчі чотири голи донбасівці провели в чисельній більшості.

Молодь з "Юності" гостювала у "Білого Барса" в Білій Церкві. Обидві зустрічі вийшли бойовими, але, на жаль, безрадісними для харків'ян. Закинувши в кожній з них по три шайби, вони обидва рази програли - 3: 8 і 3: 6. У першому матчі дубль оформив Семененко, а Скребель відзначився один раз. А в другій грі дуплетом вистрілив вже Геворкян, підтримав його Алексанян-Петрович.

У спарених матчах наступного туру (23-24 жовтня) "Юність" в гостях зіграє з київським "Компаньйоном", а "Витязь" прийме в Харкові "Кременчук".

Також читайте: