Харківські дівчата виявили абсолютну негостинність

6770
Жіночий хокейний клуб «Пантери» – чинний чемпіон України – на рідному льоду більш ніж переконливо стартував у новому національному чемпіонаті.

Волею календаря у гості до харківської команди завітали «Дніпровські Білки». Для обох колективів це були перші матчі нового сезону 2021/2022. Гості з Дніпра не мали великих ілюзій щодо вдалого для них результату зустрічей з «Пантерами», але навряд чи вони припускали, що підсумкові результати двох матчів будуть такими сумними.

На арені «Салтівський лід» хокеїсткам «Пантер» довелося непросто в перші майже 13 хвилин першої гри з дніпрянками. На табло зберігалися стартові нулі, допоки їх не «розміняла» 15-річна Софія Зеленська – учениця медичного коледжу. Через лічені секунди вона відзначилася вдруге, а потім ворота «Білок» вразила Варяниця. 3:0 після першого періоду.

Друга 20-хвилинка гри взагалі вийшла нічийною - 1:1. Однак такий результат міні-матчу підопічних тренера Вадима Радченка, судячи з усього, завів на заключну частину гри. Як наслідок, у третьому періоді харків'янки відзначилися ще п'ять разів, та у підсумку перемогли 9:1. Героєм зустрічі стала вже згадана Зеленська, яка відзначилася хет-триком та занесла собі в актив один асист.

У другій грі з «Білками» харків'янки знищили суперниць настільки ж майстерно, закинувши в їхні ворота вісім шайб – 8:0. Знову тричі відзначилася Софія Зеленська, яка записала на свій рахунок ще й дві гольові передачі.

Дві перемоги одразу ж вивели "Пантер" у лідери турнірної таблиці чемпіонату України. Втім, очолили її харків'янки не одноосібно, а разом із київською командою «Україночка». Столичний клуб стартував у сезоні з двох домашніх перемог над «Королевами Дніпра» – 7:2 та 7:0.

5 та 6 лютого «Пантери» приймуть на своєму льоду «Україночку». У паралельних матчах поміряються силами «Дніпровські Білки» та «Королеви Дніпра».

Також читайте: