Хокеїсти стали жертвою безладу

2112
Харківські клуби "Витязь" і "Юність" в домашніх матчах 23-го туру чемпіонату країни зазнали поразки.


Тінейджери з "Юності" в андекарті матчу між "Витязь" і "Білим Барсом" з Білої Церкви, які ведуть боротьбу за підсумкову четверту позицію в таблиці, помірялися силами з київським "Компаньйоном". Настрій на гру у гостей зі столиці був грунтовний, адже в разі перемоги в основний час вони обходили б земляків з "Рапіда" і займали шосте місце. На розчарування киян, точні кидки Олійника і Хохлова дозволили "Юності" звести основні 60 хвилин зустрічі до нічиєї - 2: 2. Лише в серії буллітів гравці "Компаньйона" зуміли вирвати перемогу над підопічними Вадима Радченко, скориставшись їх втомою.

Що до головного поєдинку минулого ігрового дня, то своїм підсумком він сильно засмутив гравців "Витязя" і пристойно спантеличив його шанувальників. Ведучи після двох періодів в рахунку 3: 2 (відзначилися Посєвін, який оформив дубль, і Матвієнко), в заключній третині гри харків'яни розсипалися як картковий будиночок. Хет-трик ударного форварда гостей Денискина приніс команді з Білої Церкви вольову перемогу - 5: 3. Це перший в сезоні виграш "Білого Барса" у "Витязя".

"Ми увійшли в ту стадію, коли багато хто повірив, що дуже багато чого вміють і дозволяють собі багато зайвого, - розповів після матчу головний тренер харків'ян Віталій Литвиненко. - Будемо наводити порядок і дисципліну, розбиратися. Занадто рано повірили, що ми на четвертому місці і вирішили, що якщо вгору ми не піднімемося і вниз не опустимося, то і грати не варто. Ігри з Білим Барсом показують, що грати треба з усіма ".

Програвши своєму основному конкуренти, "витязі" залишилися на четвертому місці (57 очок), але відрив від "білого Барса" став трохи менше (49 балів). "Юність", як і раніше, на восьмій позиції з 12 очками. А лідирують в чемпіонаті донецький "Донбас" (98), а також київський "Дженералз" і "Кременчук" (по 93 очки).

Також читайте: