На сесії депутати купують взуття і сваряться з подружками (ФОТО, ВІДЕО)

3046
Поки одні депутати під час засідання Верховної Ради вирішують долю країни, інші займаються чим завгодно, тільки не своїми прямими обов'язками.


У Верховній Раді спалахнув новий скандал, пов'язаний з смс-листуванням народних обранців.

Как повесить Колобка

Так, днями в об'єктив відеокамер потрапив депутат від партії «Народний Фронт» Ігор Котвицький. Прямо під час засідання Верховної Ради він купував елітне взуття в престижному магазині, де ціни стартують від 10 тисяч гривень. Судячи з усього, Котвицький не поспішає слідувати пораді лідера партії Арсенія Яценюка «затягнути пояси».

До цього під приціли об'єктивів потрапив телефон депутата групи «Відродження» Євгена Геллера. Під час засідання парламенту нардеп написав коханій, що змушений сидіти в цирку під назвою «Верховна Рада».

У окремих нардепів тиждень видався настільки важким, що лише алкоголь допоможе примиритися з важкої дійсністю.

А ось у подруги депутата Мосійчука вихідні явно не вдалися ... Навіть цукерки не допомогли.

Незважаючи на те, що офіційні зарплати у нардепів становлять близько п'яти тисяч гривень, деякі слуги народу можуть дозволити собі зняти на місяць номер в готелі, заплативши за це більше 14 тис. грн. Напевно, довелося на обідах економити.

Депутатам, як і всім людям, ніщо людське не чуже. У тому числі і любов. Інший раз в смс-листування вирують справжні драми.

Фото:korupciya.com

Також читайте: