Президент придумав нову відмовку

1971
Глава держави відмовляється виконувати дані народу обіцянки.


Одним з головних передвиборних обіцянок Петра Порошенка був продаж свого бізнесу. Проте з моменту його обрання на пост глави держави минуло більше року, а обіцянки президента так і залишилися на словах.

Президент неодноразово висловлювався про наміри щодо продажу бізнесу. Тим не менш, справа так і зрушила з мертвої точки.

Так, раніше керівництво кондитерської компанії Roshen, яка належить главі держави, пов'язувало проблему з продажем активів Липецької фабрики в Росії з накладеним на них арештом.

Тепер з'явилися нові труднощі. Як нещодавно заявив Петро Порошенко в інтерв'ю австрійському виданню Kurier, проблеми з продажем його бізнесу пов'язані в першу чергу зі збройним конфліктом у Донбасі.

«Важко під час війни продати акції», - поскаржився президент.

При цьому він заявив, що дистанціювався від управління бізнес-активами, якими володів до обрання на пост глави держави, а управляють ними ряд провідних західних інвестиційних компаній.

При цьому президент не уточнив, про кого саме йдеться.

За словами Порошенка, це був його добровільний крок для того, щоб зосередити свою увагу на політиці.

«Я думаю, що це самий цивілізований механізм», - заявив він, зазначивши, що його політична діяльність ніяк не спрямована на реалізацію яких би то не було бізнес-інтересів.

При цьому Порошенко також підкреслив, що не бачить нічого поганого в тому, що він вирішив піти у політику.

«Це цілком нормально, що багаті люди мають можливість брати участь у політиці», - сказав президент.

Фото: fdlx.com

Також читайте: