Києво-Могилянська бізнес-школа завітає до Харкова

3416
16 лютого до Харкова завітають викладачі та команда kmbs - бізнес-школи для лідерів, які прагнуть змін - в собі, своїх компаніях, світі!

Майстер-клас від kmbs “Кому ми скажемо “ні”, або складні маркетингові рішеннябуде цінним для управлінців, які замислюються над особистим та професійним розвитком, шукають шляхи для зростання свого бізнесу.

Складні часи в компанії вимагають непростих рішень. Непростих, але стратегічно важливих. Визначити для себе - хто є нашим цільовим сегментом, для кого ми працюємо, а значить створюємо цінність - мало. Необхідно також зуміти ухвалити рішення - кому сказати "ні"! Куди приводять неправильні рішення у виборі клієнта і як робити правильний вибір?

Саме про це будуть говорити під час майстер-класу.

Cпікер: Олена Мальцева, викладач kmbs, екс-генеральний директор “Companion Group” (журнали Комп&ньоН, Стратегії, Фінансист, Професор Крейд).

Олена Мальцева має майже 20 років досвіду викладання маркетингових курсів. В аудиторії ділиться своїм досвідом роботи на позиції директора з маркетингу, запуску ефективних бізнес-проектів з нуля, репозиціювання існуючих продуктів та брендів, побудови системи результативного маркетингу в компаніях.

Дата, час: 16 лютого (вт), 17.30-19.00

Місце проведення уточнюється.

Реєстрація на майстер-клас. (Кількість місць обмежена)

Зацікавлені в отриманні бізнес-освіти після майстер-класу зможуть долучитися до зустрічі з kmbs, ближче познайомитись зі школою, її філософією та підходами до навчання. Реєстрація зустріч з kmbs.

В разі виникнення питань, звертайтесь до менеджера події, Ірини Солган, тел.: + 38 (044) 490 66 35 email: is@kmbs.ua

***

Києво-Могилянська бізнес-школа – школа для лідерів, що прагнуть якісних змін – в собі, своїх компаніях, країні, світі. Заснована 1999 року при Києво-Могилянській академії, одному з найстаріших університетів Східної Європи.

  • За рейтингом університетів та бізнес-шкіл Eduniversal-2015 Києво-Могилянська бізнес-школа отримала 3 лаври та підтвердила свій статус «Excellent Business School».
  • Програма Executive MBA kmbs посіла лідируючу позицію в Україні в категорії "Executive MBA & MBA part time in Eastern Europe" за рейтингом міжнародного агенства Eduniversal.
  • kmbs перемогла в номінації «Бізнес-школа року» та отримала відзнаку «Вибір року 2015».
Також читайте: