Бізнес з нуля: незвичайні ідеї харків'ян

2683
«ГХ» дізнався, як почати свій бізнес.


Для тих, хто не знає з чого почати, фахівці радять придбати бізнес-ідею. Згідно з проведеним дослідженням компанією «ОЛХ» таке придбання для жителів Харкова обійдеться лише в 50 гривень.

«В описі такого «товару» автор свою ідею природно не розкриває, лише пише, для кого вона підійде», - кажуть фахівці.

При цьому, аналітики відзначають, що підприємливі городяни пропонують не «голу» бізнес-ідею, а вже повноцінний і працюючий бізнес-проект. Зокрема, дістати фастфуд біля однієї зі станції метро обійдеться в шість тисяч доларів. За цю вартість бізнесмен отримає підготовлене заклад з сучасним інтер'єром.

Як відзначають експерти, серед найдорожчих вже заявлених бізнес-проектів - нічний клуб і магазин-аптека.

«Нічний клуб обійдеться в 2 645 000 гривень. При цьому покупцеві дістанеться будівля і територія з парковкою. Автор зазначає, що заробіток на клубі складе до 100 000 гривень в місяць. Крім цього, за 2,3 млн. Гривень можна придбати магазин-аптеку. За цю суму бізнесмен отримає власне приміщення з усім необхідним обладнанням, а також продавець готовий допомагати порадами і ділитися знаннями про тонкощі ведення бізнесу», - розповіла «ГХ» експерт Анна Гаврилова.

За словами дівчини, пропонують харків'янам і досить незвичайні проекти. Такі як - лазерний тир, масаж рибками, дереобрабативающее підприємство, АЗС, кімната страху і виробництво солодкої вати.

Також читайте: