Захисник "Металіста" викликаний до збірної України

1997
20-річний Едуард Соболь відправиться в молодіжну команду країни.

95-й номер харківського клубу, який, як відомо, орендований "Металістом" у донецького "Шахтаря", увійшов до складу української збірної не старші 21 року. Її чекають чергові поєдинки кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи 2017 проти одноліток із Шотландії (13 листопада) та Північної Ірландії (17-го числа). Обидва матчі підопічні Сергія Ковальця, який, як відомо, кілька років тому працював у "Металісті" помічником екс-наставника команди Мирона Маркевича, проведуть на виїзді.

У третій групі відбіркового турніру Євро-2 017 збірна України посідає останнє - шосте - місце, не набравши ще жодного очка. У трьох стартових поєдинках турніру "синьо-жовті" зазнали поразки від одноліток з Македонії (0: 1 в гостях), Ісландії (0: 1 вдома) і Франції (0: 2 на виїзді). Лідирують у групі ісландці (11 очок).

Згідно з Регламентом, десять переможців груп і чотири збірні, що посіли другі місця і мають кращу статистику в поєдинках з першою, третьою, четвертою і п'ятою командами своїх груп, вийдуть у плей-офф кваліфікації.

Також читайте: