Світоліна припинила боротьбу на US Open

1876
На Відкритому чемпіонаті США харківська тенісистка не змогла пробитися в 1/8 фіналу.


На шляху Еліни Світоліної, що мала, нагадаємо, 17-й номер посіву, непереборною перешкодою встала росіянка Олена Макарова, посіяна на турнірі під 13-м номером.

У першому сеті за 45 хвилин харків'янка програла 27-річній москвичці з рахунком 3: 6. Друга партія вийшла на порядок напруженішою. Після обміну брейками за рахунку 5: 4 Світоліна мала шанс взяти подачу суперниці, але ним не скористалася. Макарова в підсумку результат зрівняла і тут же взяла очко на подачі харків'янки.

У вирішальному 12-му геймі спочатку росіянка мала два матч-Болла, але ними не скористалася. Незабаром Еліна Світоліна упустила можливість здійснити суперниці брейк і паритет у рахунку відновити. Зате з третьої спроби Макарова зуміла взяти вирішальне очко - 7: 5.

Програвши, Світоліна зачохлила свою ракетку на Відкритому чемпіонаті США, але добилася поки кращого свого результату на кортах Нью-Йорка. Ще ніколи раніше їй не вдалося пройти до третього кола турніру.

Був у Світоліной шанс домогтися успіхів у міксті. Однак в парі з Артемом Сітак з Нової Зеландії вона вибула з боротьби вже в першому колі, програвши дуету у складі Євгенії Бушар з Канади і Ніка Киргіоса з Нової Зеландії - 5: 7, 6: 3 (10: 3).

Також читайте: