Спортсмени привітають харків'ян з Днем закоханих

2293
"ГХ" - про головні спортивні події в житті Харкова.


Волейбол

Чемпіонат України. Суперліга

"Юракадемія" Харків - "Хімпром-СумДУ" Суми

12-13 лютого. Харків. СК Юридичної академії. Початок - о 16:00 (12-го) і 12:00 (13-го).

ВК "Вінниця" Вінниця - "Локомотив" Харків

13-14 лютого. Вінниця. СК СКА. Початок - о 14:00 (13-го) і 11:00 (14-го).

11-й за рахунком ігровий день національного чемпіонату з волейболу серед чоловічих колективів повинен бути не сильно інтригуючим. Окремо стоять лише зустрічі в Харкові, в яких "юристи" зійдуться з гостями з сумського "Хімпром-СумДУ".



Афішею ігор можна вважати протистояння діючих призерів чемпіонату України. "Юракадемія", як відомо, володіє бронзовими нагородами, а сумчани сезон 2014/2015 рр. завершили на другому місці. Втім, зараз в турнірній таблиці команди перебувають на різних полюсах. "Юристи" з 39-ма набраними балами займають третю позицію і намагаються наздогнати львівський клуб "Барком-Кажан" (46). А "Хімпром-СумДУ", м'яко кажучи, пасе задніх - він лише сьомий, маючи в активі 20 очок. Так що, афіша афішею, але, виходячи з турнірної ситуації та ще й в рідних стінах, підопічні Володимира Романцова упустити свого не повинні.

Аналогічним чином зі своїми візаві з ВК "Вінниця" повинні надійти і діючі чемпіони, а також одноосібні лідери (58 очок) чемпіонату з "Локомотива". Вінничани зараз на п'ятому місці (25), але грізної сили собою явно не уявляють. Єдине, хлопцям Юрія Філіппова на наступному тижні (17 і 18 лютого) в Мінську чекають дві гри 1/4 фіналу розіграшу Кубка Виклику з російським "Факелом" з Нового Уренгоя. В думках харків'ян про європейські баталії вінничани можуть шукати свій шанс на щось вартісне в поєдинках з "Локомотивом".

Park Run Training 3.0

13 лютого. Парк імені Горького (біля футбольних полів). Початок - о 11:00.

Це буде вже третя тренувальна пробіжка-змагання для всіх любителів бігу Харкова. Нагадаємо, проходять вони в рамках підготовки до головного легкоатлетичного старту 2016 року - Харківського міжнародного марафону, який запланований на 9 квітня.


Park Run Training 3.0 буде відрізнятися від двох своїх попередників. Якщо раніше оргкомітет пропонував на вибір відразу п'ять дистанцій (3, 6, 9, 12 і 15 км), то в найближчу суботу змагання пройде лише на трьох дистанціях - 5, 10 і 15 км. Втім, це навряд чи якось негативно позначиться на всіх учасниках Park Run Training.


"Шоу на льоду для всіх закоханих"

14 лютого. Міська ковзанка Roshen (пл. Свободи). Початок - о 16:30.

Спеціально до Дня всіх закоханих організатори дійства запропонують романтичне шоу. У ньому візьмуть участь кращі фігуристи Харкова. До всього іншого, в процесі проведення Шоу харків'ян чекає кілька сюрпризів. Яких саме? Оргкомітет заходу тримає їх у секреті.

До і після вистави всі відвідувачі зможуть відзначити свято в Барі у Ковзанки! Там будуть різноманітні смаколики, ароматний глінтвейн, неймовірна атмосфера любові і щастя!

Також читайте: