Рекордні невдачі молодих хокеїстів

1873
Харківська "Юність" в чемпіонаті України зазнала вдома два великих поразки.

Підопічні Валерія Пляшешніка на льоду спорткомплексу "Салтівський лід" брали столичних гостей з команди "Дженералз". Зустрічі увінчалися двома розгромами господарів.

У першій грі шайба у воротах "Юності" побувала відразу 13-ть разів, а за спиною голкіпера киян - жодного. Як підсумок, перемога "Дженералз" з рахунком 13: 0. Харків'яни могли огризнутися хоч голом престижу, але Геворкян двічі не реалізував штрафний кидок, програвши обидва рази дуель воротареві "Дженералз" Селиверстову.

У повторному поєдинку тінейджери Пляшешніка награли вже на три закинуті шайби. Їх авторами стали Геворкян, що реалізував більшість, Алексанян-Петрович, переведений з харківського "Витязя", а також Слюсар. Зате у ворота "Юності" кияни відправили майже два десятки голів і перемогли 19: 3.

Друга гра побила відразу декілька рекордів поточного чемпіонату. Вона стала найрезультативнішою зустріччю сезону (22 шайби) і в ній зафіксована найбільша різниця в рахунку (плюс 16-ть; до цього мав першість матч "Донбас" - "Білий Барс", в якому був зафіксований рахунок 15:0).

Також читайте: