«Металіст» зазнав першої поразки в чемпіонаті

1766
У матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги харків'яни поступилися у Полтаві "Ворсклі".

У гості до полтавчанам підопічні Олександра Севідова вирушили, займаючи 7-е місце в таблиці (7 очок). У п'яти стартових поєдинках чемпіонату «Металіст» задовольнявся однією перемогою при відразу чотирьох нічиїх. Ще миролюбнішим на старті турніру виявилися ворскляни: вони всі свої п'ять матчів завершили мирно і йшли на дев'ятій позиції (5 очок).

Перший тайм гри на полі полтавського стадіону «Ворскла» імені Олексія Бутовського залишився за господарями. Голкіперу «металістів» Сергію Погорєлому на останньому рубежі команди, часом, доводилося крутитися, немов білка в колесі, виручаючи партнерів. І його праці даром не пропали - до перерви збереглися стартові нулі.

Після відпочинку підопічні Олександра Севідова постаралися розгорнути гру у вигідне їм русло, але добитися перелому їм не вдалося. З часом знітилися атакуючі дії і з боку господарів. Як підсумок, поєдинок закономірно котився до нічийного результату. Але на 86-й хвилині гравці «Ворскли» забили. Їх капітан Даллку подав з флангу точно на захисника Дітятьева, який з лінії площі воріт не промахнувся. 1: 0 - перемогла «Ворскла».

Ця невдача стала для команди Севідова першою поразкою в нинішньому чемпіонаті. Але як не згадати, що тиждень тому, 22 серпня, «Металіст» зазнав фіаско у 1/16-й Кубка України, програвши 1: 2 в Миколаєві команді місцевого муніципального клубу.

Також читайте: