«Металіст» віддалився від Ліги Європи

1924
Харківський «Металіст» 17 травня в матчі 24-го туру Української Прем'єр-ліги програв донецькому «Олімпіку».

Матч, що відбувся в Києві, закінчився з рахунком 2: 1 на користь номінальних господарів. Рахунок був відкритий на 30-й хвилині, коли Тищенко вразив ворота харків'ян ефектним ударом зльоту. На першій же хвилині другого тайму «Олімпік» подвоїв перевагу. Той же Тищенко вийшов один на один з воротарем «Металіста» Погорілим, але толком пробити не зміг, але м'яч опинився у Лисенка, який вразив уже порожні ворота своєї колишньої команди. «Металіст» зміг забити лише на останній хвилині матчу. З пенальті відзначився Каядо.

«Металіст» не може виграти в чемпіонаті вже 6 ігор поспіль. Остання перемога датована 6 квітня, коли харків'яни вдома виграли у донецького «Металурга» з рахунком 1:0. Для «Олімпіка» ця перемога стала першою в офіційних матчах у 2015 році.

Набравши 31 очко, «Металіст» посідає 6-е місце в турнірній таблиці. Відрив від 5 місця збільшився до 7 очок.

«Олімпік» - «Металіст» - 2:1

«Олімпік»: Литовка, Доронін, Ситник (Драченко, 72), Лебідь (Огиря, 60), Семенина, Тищенко, Лисенко, Міщенко, Бровченко, Дитятьєв, Кадимян (Гошкодеря, 58).

«Металіст»: Погорілий, Іщенко, Рижук, Булят, Селін, Прийомов, Довгий, Бобко (Соломаха, 79), Ковальчук (Болбат, 46), Барилко (Назаренко, 46), Каядо.

Голи: Тищенко, 30, Лисенко, 46 - Каядо, з пенальті, 90 +5.

Попередження: Драченко (90+4) - Булят (65).

Вилучений: Огіря (90+2).

Фото: metalist.ua

Також читайте: