"Металіст": база без води, а фанати готові до радикальних заходів

2341
До проблем харківських гравців на футбольному полі додалися й побутові незручності.

Півзахисник команди Кирило Ковальчук розповів про ситуацію, яка зараз склалася на заміській базі клубу в селищі Високий.

"Знаєте, ситуація навколо команди до того погана і важка, що влаштовувати розбори польотів зараз недоречно, - розповів Ковальчук, з яким зайшла розмова у "ТСН. Проспорт" про турнірне становище колективу в Прем'єр-лізі. - Сьогодні ввечері після тренування на базі відсутня вода в кранах! Кілька днів немає сигналу інтернету, а, кажуть, через пару днів пропаде світло".

Тим часом, на захист клубу готові встати його фанати. За даними "Оглядача", харківські ультрас планують перешкодити проведенню виїзного матчу 12-го туру чемпіонату країни проти "Динамо", який має відбутися в суботу, 31 жовтня (початок - о 17:00). Вболівальники хочуть привернути увагу футбольної влади до проблем «Металіста», який зазнає серйозних фінансових труднощів.

До Києва очікується приїзд понад 500 уболівальників з Харкова. Шанувальники "жовто-синіх" нібито готові піти на радикальні заходи - аж до зриву матчу з "Динамо".

Щодо положення "Металіста" в турнірній таблиці чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги, то він посідає 12 місце, маючи в своєму активі дев'ять очок після 11-ти зіграних турів.

Також читайте: