"Локомотив" показав, хто справжній лідер

1955
Харківські футболісти провели в Хмельницькому матч чемпіонату України з командою "Спортлідер +".

Поєдинок очікувався з великим інтересом, адже його можна було вважати центральним у шостому турі національної Екстра-ліги. Однак гідного протистояння на майданчику не вийшло: гравці "Локомотива" впевнено домінували і в підсумку здобули велику перемогу.

Вже на 6-й хвилині поєдинку відзначився Дмитро Сорокін, а незабаром Денис Овсянніков з інтервалом в лічені хвилини оформив дубль. На початку другої половини матчу все той же Дмитро Сорокін довів перевагу своєї команди до 4:0.

Харків'яни на цьому не заспокоїлися, і на 23-й хвилині один за одним відзначилися Євген Валенко і Дмитро Федорченко. "Ковтнувши" півдюжини забитих м'ячів, хмельничани розродилися голом престижу, реалізувавши пенальті, який був призначений у ворота "Локомотива" після потрапляння м'яча в руку Олександра Сорокіна. 6:1.

Пропустивши, у "залізничників" буквально відкрилося друге дихання. До того ж на 32-й хвилині не витримали нерви у хмельничанина Михайленко: за грубий фол на Дмитрові Сорокіну він був видалений з майданчика. У час, що залишився зусиллями Віталія Кисельова і Дмитра Бондаря харків'яни провели ще два голи і здобули комфортну перемогу з рахунком 8:1.

Це п'ята перемога "Локомотива" в п'ятому матчі Екстра-ліги, і він з максимальними показниками займає перше місце. 15 очок і в активі львівської "Енергії", але вона провели на один матч більше.

Також читайте: