Ліга Європи: все вирішиться у Києві (відео)

2368
Дніпропетровський «Дніпро» у першому півфінальному матчі розіграшу Ліги Європи зіграв внічию з італійським «Наполі».

Початок матчу ознаменувався спробами неаполітанців забити швидкий гол. Вони провели кілька небезпечних атак, проте «Дніпро» грамотно діяв в обороні, нейтралізуючи активність неаполітанців. Свій перший удар у створ воріт господарів дніпряни нанесли в середині першого тайму. Руслан Ротань пробивав зі штрафного, але удар вийшов нескладним, і воротар спокійно спіймав м'яч. Наприкінці тайму захист «Дніпра» став давати збої, через що останні хвилини тайму вийшли дуже напруженими. Але, на щастя, все закінчилося благополучно.

А ось другий тайм розпочався для підопічних Мирона Маркевича зовсім невдало. Вже на 50-й хвилині Давид Лопес після подачі з кутового головою переправив м'яч у ворота «Дніпра». Неаполітанці після голу знову притиснули «Дніпро» до воріт, створили ряд гострих моментів, але воротар гостей Денис Бойко більше не  дав слабину, здійснивши кілька суперсейвів. Як, наприклад, на 78-й хвилині, коли Ігуаїн намагався хитро послати м'яч під поперечину, але Бойко зумів до нього дотягнутися і перевів на кутовий.

А потім трапилася повна несподіванка для «Наполі». Євген Селезньов, вийшовши на заміну, першим же дотиком до м'яча зрівняв рахунок у матчі. Якщо вірити статистиці, це був лише другий удар «Дніпра» в створ воріт господарів.

Післяматчевий коментар головного тренера «Дніпра» Мирона Маркевича:

«Звичайно, «Наполі» переграв нас сьогодні. Не треба бути великим фахівцем, щоб це бачити. Добре, що не дали забити Ігуаїну, але з флангами не впоралися: ні з Кальєхоном, ні з Мертенсом, який вийшов на заміну. Найважче попереду. Але в Києві ми будемо грати по-іншому. Це однозначно».

Головний тренер «Наполі» Рафаель Бенітес:

«Ми спробуємо виграти в Києві, у нас залишаються хороші шанси на успіх. Адже якщо «Дніпро» буде діяти так само, як сьогодні, йому буде складно розраховувати на перемогу. Подивимося, що вони запропонують нам через тиждень. А сьогодні результат не відповідав тому, що відбувалося на полі. Так буває, коли кращий гравець суперника - це воротар. Він зіграв дуже добре».

«Наполі» - «Дніпро» - 1:1

«Наполі»: 45. Андухар Маріано, 5. Брітос Мігель, 7. Кальєхон Хосе (23. Габьядіні Маноло, 77), 8. Жоржиньо, 9. Ігуаїн Гонсало, 11. Маджо Крістіан, 17. Гамшик Марек, 19 . Дієго Лопес (77. Гаргано Вальтер, 70), 24. Інсіньє Лоренцо (14. Мертенс Дріс, 82), 31. Гулям Фаузі, 33. Албіоль Рауль

«Дніпро»: 71. Бойко Денис, 7. Канкава Джаба (19. Безус Роман, 69), 9. Калинич Нікола (11. Селезньов Євген, 79), 10. Коноплянка Євген, 12. Матос Лео, 14. Чеберячко Євген, 23. Дуглас, 24. Лучкевич Валерій (20. Гама Бруно, 57), 25. Федорчук Валерій, 29. Ротань Руслан, 44. Федецький Артем

 Голи: Дієго Лопес, 50; Селезньов, 81.

Попередження: Канкава, 24; Федецький, 72.

Фото: zn.ua

 

Також читайте: