Харківські чемпіони сербів не помітили

2363
Футзальний "Локомотив" у груповому турнірі Кубка УЄФА здобув другу перемогу.

Команда Євгена Ривкіна після перемоги 2: 0 над словацьким "Слов-Матік" у стартовому матчі елітного раунду зустрічалася з найсильнішим клубом Сербії - "Економацем". У першій грі турнірі серби дали хороший бій португальській "Бенфіці", але у результаті все ж поступилися (0:3). Тому, зустріч очікувалася з хвилюванням, тим більше що харків'яни в поєдинку зі "Слов-Матік" втратили одного зі своїх лідерів - Дмитро Сорокін серйозно травмував руку, яку тепер на час скував гіпс.

На щастя, всі побоювання що до результату матчу виявилися марні. Дубль Дениса Овсяннікова, хет-трик Сергія Журби і точний удар Петра Шотурми принесли "Локомотиву" велику перемогу - 6: 1. Гол престижу гравці "Економаца" провели на 36-й хвилині, вже пропустивши до цього моменту п'ять м'ячів.

В іншому поєдинку квартету "Бенфіка" сенсаційно програла "Слов-Матік" (4: 5), на майданчику якого, нагадаємо, і проходять ігри групи. Таким чином, "Локомотив" з двома перемогами вийшов в одноосібні лідери квартету. За ним слідують словаки та португальці, в яких по три бали.

13 листопада в останньому матчі турніру проти "Бенфіки" харків'ян влаштує і нічия. Вона дозволить команді Ривкіна зберегти за собою лідерство в групі і кваліфікуватися в "Фінал чотирьох" Кубка УЄФА, який буде проведений навесні майбутнього року.

Також читайте: